ISTANBUL A BON RITME

 

Página Principal

Contacteu amb nosaltres

Hotels

Tours

Botigues

Restaurantes

 

    Bé doncs, sembla ser que aquesta vegada si que és el barrer cop que veiem caure la neu aquesta temporada. ¡I fa nomès dos dies! (08/04/2003). Però aquesta neu sembla que ha portat més desgracies per al món per culpa de la guerra que tant està perjudicant a tothom. No nomès a Turquia, que viu molt del turismo i que tot i no esser involucrat amb l’asumpte, la gent no ho vol creure o tenen els seus pensaments erronis respecte la distància a la que es produeix tot. Això fa que es converteixi en un handicap molt important per la economia turca. Però no podem deixar el problema en un aspecto monetari, pero com passa sempre, acaben perden els mateixos. Els pobres civils que no tenen cap culpa de res. Hi ha gent qie diu que moren per que per desgràcia hi són al lloc i el moment equivocats. Doncs jo crec que ells hi són al lloc i el moment correctes, ja que són els mandataris els que llen.en les bombes en el lloc i el moment equivocats.

    Com no es pot sempre parlar de desgràcies, haig de dir-vos que Istanbul seguéis el seu ritme caótic com sempre amb el getió i els cotxes des dels primers rajos de sol fins ben arribada la nit. Els turistes, tot i que poc a poc, van arrivant i això es nota per que hi ha més ritme a les botigues, els venedors dels voltants del Gran Bazar tornen a practicar els seus dots d’idiomes i els utilitzen per als clientes q           ue tant trovaven a faltar. Istanbul va incrementant el seu ritme i aquí a Les Arts Turcs anem al mateix ritme perque també notem l¡afluencia de públic que cada vegada es més notori a la nostra galeria. És realment gratificant el poguer comprobar que cada cop més hi ha gent preguntant sobre els Derviches Ballarins. L’experiéncia inolvidable que es viu a una ceremonia dels Derviches es compemplada per més y més persones.

    Desitjo que d’aquí a poc tinguem l¡oportunitat de veure un munt de vosaltres per les postres galeries o sino pels carrer d’Istanbul :-)

    No s’ha de tindre cap mena de por per vindre respecte a la guerra per que hi és a  2000 kilómetres més al Sudest. Crec que és una distància suficient com per no tindre cap preocupació, no? :-) o sigui que pel próxim pont de Setmana Santa … ¡Vull veure a tothom aquí!

 

Una abraçada i fins la propera setmana.

Editor: Marc Gonzalo Martínez

Para cualquier aclaración o consulta referente a este artículo hacia el editor del mismo escribid a  marcgonzalo@hotmail.com

 

Página Principal

Contacteu amb nosaltres

Hotels

Tours

Botigues

Restaurantes

Istanbul Life.Org : Ishak Pasa Caddesi No: 6 Sultanahmet / ISTANBUL - TURKEY
Tel :
 + 90 (212) 638 12 15   Fax : + 90 (212)  638 76 06  - 638 12 15  E-mail :  info@istanbullife.org
Copyright © 2000 Istanbul Life ORG. All rights reserved. Design by SENGULER TOURISM